Se her hvordan Bygma kan hjælpe dig med initiativer til dit ansvarlige byggeri

Attraktiv CLT-boligblok i centrum af Næstved

– Materialerne til kvalitetsbyggeriet blev valgt på ansvarlighed og en hurtig byggeproces

TV2 ØST indslag: Fremtidens højhuse er lavet af træ

CLT – træets svar på beton

CLT anvendes til etagebyggeri mange steder i
udlandet, og er også ved at vinde indpas i Danmark bl.a. på grund af produktets stærke egenskaber; CLT omtales ofte som træets svar på beton. Men det er samtidig smukt at se på og har en grøn profil.

Alt passer sammen

”CLT leveres i præfabrikerede elementer ud fra ingeniørens tegninger”, siger Jan Klöcker fra Profile A/S, der leverede elementerne gennem Bygma Haslev. ”De kan monteres med det samme, og kræver ikke tørretid – modsat betonelementer – hvor byggeriet ligger stille”. Profile koordinerede og vejledte omkring CLT-leverancen.

Langvarigt samarbejde

Thomas Sjøstein, direktør i Bygma Haslev – der har samarbejdet med Tømrerfirmaet Anker Damgaard Paulsen gennem mange år siger – ”Et pioner-byggeri som dette kræver indgående kendskab til kundens behov og en god og tillidsfuld relation. Vi har leveret både træ og alle øvrige byggematerialer til Rebslagergården, og blev valgt på kvalitet, rådgivning og leveringssikkerhed. Det er en fornøjelse at følge byggeriet og at se, hvordan kunden er ved at forvandle et kvarter i Næstveds bymidte til et attraktivt boligområde med smukke bygninger i certificeret træ.”