Se her hvordan Bygma kan hjælpe dig med initiativer til dit ansvarlige byggeri

EU-lovkrav

Det kan være komplekst at gennemskue de mange krav til fremtidens ansvarlige byggeri. Men det kan have stor betydning for et byggeri at være forberedt på nuværende men især også kommende lovkrav. I Bygma ønsker vi at hjælpe til at gøre vejen dertil lettere og har derfor opstillet nogle af de mest relevante EU-krav der er for vores kunder herunder.

Læs om Bygma Gruppens arbejde med ESG her i vores seneste ESG-rapport.

[ninja_charts id=”1″]

Certificeret træ – din sikring for ansvarligt forvaltede skove

Bygma er PEFC- og FSC®-certificeret og vores forretningsenheder i Danmark leverer som standard certificeret træ.

Certificeret træ betyder, at en uafhængig tredjepart har kontrolleret dokumentationen for, at træet stammer fra skove, hvor der ikke bliver fældet mere træ, end skoven kan nå at reproducere. Det tager samtidig hensyn til de mennesker, der arbejder i skoven er sikret både uddannelse, sikkerhedsudstyr og en fair løn.

Det certificeret træ opfylder samtidig ét af mange krav ved certificerede byggerier.

Bygma klarer dokumentationsarbejdet for dig

Når du køber dine materialer i Bygma, kan du nemt og gratis hente en dokumentationspakke på materialerne via Bygma.dk/proff. Du kan også trække information om mængderne på de indkøbte materialer.

Det grønne valg – et mindre miljøbelastende valg af produkter til dit byggeri

Vi oplever, at der er usikkerhed om, hvilke produkter der er mindre miljøbelastende. Derfor har vi lavet Det grønne valg, som let giver et overblik over, hvilke produkter der er indeklima- eller miljøcertificeret og kan indgå i et certificeret byggeri.

Disse produkter og den tilhørende dokumentation har vi identificeret, samlet og mærket med Det grønne valg for at gøre det nemt for vores kunder at træffe et materialevalg der kan indgå i et certificeret byggeri.